HemoSens® skrbi za vaše težave s hemoroidi že 10 let. Najvišja nemška kakovost.

HemoSens® Kapsule
HemoSens® Mazilo

Delovanje HemoSens kapsul


HemoSens kapsule vsebujejo učinkovito formulo naravnih sestavin, kot so CAPROS®, virginski nepozebnik in Rdeča pomaranča, ki so poznane po njihovem pozitivnem učinku na prebavo, lajšanju simptomov hemoroidov, pomagajo ohranjati zdrave stene ožilja (vene in hemoroidi) in prispevajo k normalnem delovanju prebavnega trakta. Naravni sestavini v HemoSens kapsulah, kot sta virginski nepozebnik in Rdeča pomaranča, prispevata k normalnemu strjevanja krvi ter spodbujata zdravje ožilja. Rezultati študij kažejo na pozitiven vpliv učinkovine CAPROS® na stanje hemoroidov, saj pozitivno vplivajo na  zniževanje krvnega tlaka in s tem bolečine v prizadetem območju, hkrati pa izboljša tudi kakovost endotelijskih celic, kar zmanjšuje možnost nastanka hemoroidov.

HemoSens kapsule so priglašeno prehransko dopolnilo z dovoljenjem s strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije.

Delovanje HemoSens mazila


HemoSens Mazilo se uporablja za nego tkiva v predelu zadnjika in nudi takojšen blagodejni učinek.

Izdelek spodbuja sposobnost obnavljanja kože in se uporablja proti problemom s kožo v predelu zadnjika. Mazilo vlaži, blaži nelagodje in izboljšuje strukturo kože ter blagodejno vpliva na vezno tkivo kože.


HemoSens mazilo je proizvedeno skladno s standardom ISO 22716 (GMP- Good Manufacturing Practice) in EU Uredbo o kozmetičnih izdelkih 1223/2009.Kombinacija aktivnih in naravnih surovin v HemoSens-u sestavlja močno formulo, ki celostno pripomore k lajšanju simptomov hemoroidov. HemoSens je popolnoma naraven. Za najboljše rezultate priporočamo sočasno uporabo HemoSens kapsul in mazila.

Prehransko dopolnilo vsebuje naravne sestavine, ki:
  • Pomagajo ohranjati zdrave stene ožilja (vene in hemoroidi)
  • Prispevajo k normalnem delovanju prebavnega trakta, prebavnih encimov in imunskega sistema
  • Spodbujajo zdravje ožilja ter podpirajo vensko kroženje krvi
  • Imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom
  • Pomagajo pri podpori prebave
  • Prispevajo k obrambi telesa pred zunanjimi dejavniki
  • Ugodno vplivajo na prebavo in spodbujajo procese razstrupljanja telesa

HemoSens vsebuje zgolj sestavine najvišje kakovosti. Izdelki so proizvedeni v Nemčiji, v skladu z najvišjimi standardi kakovosti (ISO 9001:2008, ISO 22716/ GMP, GMP/HACCP, DE-ÖKO-024)  ter kontrolirani z notranjo in zunanjo revizijo. V Sloveniji je na voljo od leta 2014.


      Proizvedeno v Nemčiji